|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BUFFET
Kalvekød med tunsauce (vitello tonnato)
Parmaskinke med artiskokhjerte.
Helstegt nakkefilet som vildt.
Kylling på spyd
Ovnbagt laks med sødchilisauce, limeskral, citrongræs. og honning.
Små kartofler med pesto
Blandet salat
2 slags ost.
brød og smør.
alt er hjemme lavet.
Pris pr. pers. inkl.1/2 fl. vin 385 kr.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Menu 1
|
Menu 2
|
Menu 3
|
Forret: Rimme laks serveres på salat, lime og dild dressing
Brød og smør
|
Forret: Vitello tonnato ( kalvekød i skriver med tunsauce.
Brød og smør
|
Forret: Kæmpe rejer og forårsruller serv. på salat og sødchilisauce
Brød og smør
|
Hovedret: Kalve coulotter
Serveres med pom. Anna, åretstid grøntsager. og svampesauce
|
Hovedret: Kalkunbryst fylde med spinat og helstegt oksefilet.
Serveres med små kartofler med pesto, og åretstid grøntsager
|
Hovedret: Kylling med grøntsager i kokoskarrysauce el.
Helstegt laks chili og honning el.
oksekød med grøntsager i stærk sauce
Serv. stegte nudler, ris, blandet salat, chili sauce rejerchips
|
Dessert: Mazarine, syltede bær og vanilleis
|
Dessert: browneis, syltede pære, friske frugt og is
|
Dessert: små æble tærter, pana cotte og limeis
|
Pris pr. pers. 235 kr. |
Pris pr. pers. 315 kr. |
Pris pr. pers. 365 kr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|